April 2024

Våra Ambassadörer har hållit en endagsworkshops där de pratat om en hälsosam livsstil. De lagade mat och åt tillsammans och gjorde lekar och övningar!

Februari 2024

Våra fina ambassadörer!

Grupp E fortsättning i full gång!

Januari 2024

Mudi tränar och leker med barnen

Januari 2024

Några kvinnor från grupp E tränar massage

Francine, Ledivine och Marie - Claire arbetar med att sälja "bundle" internet gigabyte. 

Francine som också är en av våra ambassadörer, har här samlat dels en grupp unga kvinnor och dels en grupp med ungdomar

I november 2023 träffades alla ambassadörer, för att byta erfarenheter. Efter vår träff gick vi alla på en härlig lunch!

Med var också Marcelines dotter Perine!

Grupp E, vår femte kull

Annity CirkusShow


Innan det bar hem mot Sverige igen hann vi med att träffa våra ambassadörer!

Söndagen efter våra cirkusläger presenterade vi vår föreställning, där först alla barnen deltog med varsin liten akt och därefter körde Mudi och jag vår show!

Så har vi kommit igång med våra cirkusläger för barnen!

             Grupp A               

Grupp B

Grupp C

Så har ambassadörerna kommit igång med sina möten med unga kvinnor där de bor


Baho Neza Ambassadörer

Under två dagar höll vi en workshop för fem av våra tidigare deltagare, så att de i sin tur kan hålla informationsträffar för unga kvinnor där de bor. De fem är nu Baho Neza Ambassadörer!

Kurs för grupp D fortsättning januari 2023

Direkt efter att vi avslutat Kursen för grupp C fortsättning påbörjade vi fortsättningskursen för grupp D. Läs mer på vår blogg. Här kommer en mängd foton från kursen!

Kurs grupp C fortsättning januari 2023

Under andra veckan i Januari hade vi fortsättningskursen för elva deltagare.  Vi talade om de olika organen i kroppen, repetition av massage och så pratade vi om deras visioner och framtidsdrömmar. Sist men inte minst delade vi ut ett diplom till dem!

Kurs D Hösten 2022

Under November 2022 höll vi vår fjärde grundkurs för sexton unga kvinnor i Gisenyi, Rwanda. Tillsammans talade vi om olika vitaminer och mineraler i de grönsaker och frukt som finns här och så lagade vi mat tillsammans. Vi tränade och körde yogapass. Samt undervisning i massageterapi och så talade vi om ekonomi och sparande!


Kurserna våren 2022 Grupp B och
Grupp C

Kurserna hösten 2021, Grupp A och Grupp B

Hösten 2021 höll vi en uppföljningskurs för de elva unga kvinnor som vi haft kurs för under våren. Nu fick de lära sig om de olika organen i kroppen och deras funktioner. Vi tränade åter igen akrobatik och också yoga samt repeterade vi massage. Nytt var också att vi lärde ut om entreprenörskap och så fick de själva göra en projektplan för att kunna starta en egen liten verksamhet.

Vi håll också en grundkurs för en ny grupp unga kvinnor som fick samma utbildning som första gruppen fick i våras.

Första kursen Grupp A, våren 2021

Vi startade vår första kurs med elva unga kvinnor. De fick lära sig om vitaminer och hur de verkar i kroppen och sedan lagade vi hälsosam mat och åt tillsammans. Vidare tränade vi akrobatik och så fick de lära sig grunderna i massage.

Fjärde resan till Rwanda - december 2020

Nu var det bara att kavla upp ärmarna och sätta igång! Tillsammans med yogaläraren Mudi och massör Radjab, två av de rwandiska akrobaterna, startade vi Baho Neza Health & Culture Center och fortsatte kontakterna med SGO.

Tredje resan till Rwanda - january 2020

Återigen i Rwanda och den här gången träffade jag Save Generation Organization (SGO) och började utforma idéer för projekt för unga utsatta kvinnor. 

Andra resan till Rwanda - juli 2019

Att komma tillbaka till Rwanda var en dröm! Jag tränade akrobatik men lärde mig också mer om landet och såg många utsatta kvinnor och flickor.

Första resan till Rwanda - 2018

Tillsammans med Clowner utan Gränser och Rwandan Acrobats reste vi runt i det vackra landet Rwanda i tre veckor och spred budskapet om kärlek, skratt och hopp till tusentals barn och deras familjer!