Upptakt höst - Ny årstid nya möjligheter!

06.09.2021

Det har varit en händelserik sommar med både "ups and downs" i Baho Neza.

Tidigare i somras anordnade Mudi och Radjabu en återförening med våra första studenter där de fick varsitt diplom för sina slutförda kurs. De träffades en söndag och började med gemensamma lekar och akrobatik, därefter en liten ceremoni med diplomutbildning och sedan avslutades dagen med att de lagade guacamole och fruktsallad som de sedan åt tillsammans. Tycka vad man vill om internet, men det bästa var att styrelsen kunde vara med på länk och vi kunde alla hälsa på varandra.

Centret har inte gått något vidare... Det känns som om hela våren och sommaren har varit en kamp, med tuffa coronarestriktioner, vulkanutbrott och nu senast en total lockdown av hela samhället i två veckor. Detta tvingade Mudi och Radjabu att slå igen centret helt under denna tid.

Men nu har det börjar vända, centret har öppnat igen och den senaste veckorna har de haft många nya klienter. Vi har tryckt upp fler broschyrer och visitkort.

Vi håller som bäst på att planera för två kurser till hösten. Dels en ny kurs för cirka tio kvinnor och dels en fortsättningskurs för de kvinnor som närvarade i våras.

...to be continued.....