Årsmöte 2021

21.06.2021

...Och så har Baho Neza Swe haft sitt allra första årsmöte!

Vi träffades på Teams och jag måste säga att det är ju ändå väldigt smidigt att ses så här i etern! Alla kan vara med oavsett vart man befinner sig i... hela världen!

Nu var vi spridda över i alla fall en tredjedel av Sverige, från Karlstad i väster till Göteborg i söder och så resten från öster.

Vi var elva deltagare men dessvärre kan många ha missat all information om årsmötet, då mailen vi skickade kan ha hamnat i skräpkorgen. Detta är något vi måste upplysa om. (Kvällen innan hade jag skickat meddelanden till alla på sociala medier och sms)

På årsmötet gick vi igenom verksamhetsberättelsen från starten i januari 2021 fram till nu, vi presenterade sex kandidater till styrelsen, vilka alla röstades igenom och vi har nu också en valberedelse;

Valberedelsen består av Anette Andersson och Alexandra Ljungkvist Sjölin

Styrelsen består av;

Ordförande på ett år, Ann Hageus

Sekreterare, två år, Veronica Ekeroth

Kassör, två år, Morgan Young Bergman/ Ann Hageus

Ledamot, två år, Pamela Häger Karlqvist

Ledamot, två år, Reuben Sallmander

Ledamot, två år, Katinka Ekholm

Det känns väldigt bra att vi nu har en komplett styrelse och en valberedning. Vi kommer sikta på att ha ett möte per månad och den som vill får naturligtvis vara med och lyssna.

Däremot saknar vi en revisor. Det ligger nu på styrelsen att finna en sådan.

Vår absolut största utmaning framöver blir att hitta sponsorer och ekonomiskt stöd.

Så en uppmaning till alla medlemmar är att värva nya medlemmar och har ni förslag eller idéer på hur vi kan hitta ekonomiskt stöd, hojta till!

Glädjande är att vi nu drygt 40 medlemmar, de mest fjärran ända borta i Singapore!